Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
(8/7,19:30), για την πρεμιέρα της Α1 ανδρών εξέδωσε ανακοίνωση, με την
οποία προειδοποιεί πως αν δεν τηρηθούν οι προϋποθέσεις μιας αναμέτρησης
κεκλεισμένων των θυρών τότε η ομάδα θα απέχει από τον αγώνα.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (8/7,19:30), για την πρεμιέρα της Α1 ανδρών εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία προειδοποιεί πως αν δεν τηρηθούν οι προϋποθέσεις μιας αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών τότε η ομάδα θα απέχει από τον αγώνα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:
«Στον περσινό πέμπτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φέρθηκε με επιείκεια στην ΚΑΕ ΟΣΦΠ δεχόμενη να ολοκληρωθεί ο αγώνας παρά τα ευρείας έκτασης επεισόδια που έλαβαν χώρα στη «ζούγκλα» του ΣΕΦ, τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο τα μέλη της αποστολής μας.
Επρόκειτο για μια κίνηση καλής θέλησης προκειμένου να αποφευχθεί η βαριά τιμωρία της ομάδας του Πειραιά και να μην δυναμιτιστεί το κλίμα για το καλό του μπάσκετ.
Δυστυχώς, αποδείχθηκε από τα γεγονότα που ακολούθησαν πως ούτε αυτό εκτιμήθηκε από τους διοικούντες την ΚΑΕ ΟΣΦΠ.
Εν όψει, λοιπόν, της αναμέτρησης της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καλούμε την Πολιτεία, την Αστυνομία, την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον ΕΣΑΚΕ και όλους τους αρμόδιους φορείς να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Ως Παναθηναϊκός απαιτούμε σεβασμό και ίση αντιμετώπιση απ’ όλους τους φορείς και καθιστούμε σαφές πως σε περίπτωση που δεν ισχύσουν όλες οι προϋποθέσεις μιας αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών δεν πρόκειται να αγωνιστούμε!».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.