Στη Βαλένθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (1990, 2.02). Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ισπανική ομάδα. Μετά από τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό, στα 26 χρόνια του ο Γιάνκοβιτς επέλεξε να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού για δεύτερη φορά.
Στη Βαλένθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (1990, 2.02). Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ισπανική ομάδα.
Μετά από τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό, στα 26 χρόνια του ο Γιάνκοβιτς επέλεξε να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού για δεύτερη φορά.
Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2008-09, όταν είχε φορέσει τη φανέλα της Μέγκα Λεκς (πρώην Μέγκα Βιζούρα ιδιοκτησίας του διάσημου ατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς) υπό μορφή δανεισμού από τον Πανιώνιο.
Ο Γιάνκοβιτς θα είναι ο 5ος Έλληνας που φορά τη φανέλα των «νυχτερίδων», μετά τους Παναγιώτη Λιαδέλη, Δήμο Ντικούδη, Βαγγέλη Σκλάβο και Λουκά Μαυροκεφαλίδη.
Στη διεκδίκηση του Γιάνκοβιτς είχε μπει δυναμικά και η Λαμποράλ Κούτσα αναζητώντας διάδοχο για τη θέση του Άνταμ Χάνγκα, με τη Βαλένθια όμως να κινείται πιο αποφασιστικά.
Η ισπανική ομάδα προέρχεται από μία εκπληκτική σεζόν στη Liga Endesa και στο EuroCup, με τον Πέδρο Μαρτίνεθ να «χτίζει» ένα αξιόμαχο σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν στις διοργανώσεις που θα συμμετέχει.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας