O Psy του «Gangnam Style» επιστρέφει με νέο άλμπουμ
Μαντώ Σιώμου O Νοτιοκορεάτης ράπερ Psy που κατάφερε να τρελάνει το διαδίκτυο το 2012 με την τεράστια επιτυχία του «Gangnam Style», επιστρέφει με νέο άλμπουμ, με τίτλο «Psy 7th Album». Το «Gangnam Style» ήταν το πρώτο βίντεο στην ιστορία που ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια σε προβολές στο Youtube, κηρύσσοντας τον Psy «Βασιλιά του Youtube». Δύο […]
O Νοτιοκορεάτης ράπερ Psy που κατάφερε να τρελάνει το διαδίκτυο το 2012 με την τεράστια επιτυχία του «Gangnam Style», επιστρέφει με νέο άλμπουμ, με τίτλο «Psy 7th Album».
Το «Gangnam Style» ήταν το πρώτο βίντεο στην ιστορία που ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια σε προβολές στο Youtube, κηρύσσοντας τον Psy «Βασιλιά του Youtube». Δύο χρόνια μετά, γνωρίζει την δεύτερη μεγάλη επιτυχία με τον δίσκο «Hangover» στον οποίο τραγούδησε με τον Snoop Dogg.
Ο νέος δίσκος του Psy βασίζεται κυρίως στην dance μουσική και συμπεριλαμβάνει στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής, χιπ χοπ, funκ, medium tempo, και trap που όπως δηλώνει ο τραγουδιστής είναι πολύ δημοφιλές είδος το τελευταίο καιρό.
Ο Psy σε συνέντευξη τύπου δήλωσε πως μέσα από το άλμπουμ του προσπαθεί να βγάλει όλα εκείνα τα συναισθήματα, όπως χαρά, θυμό, λύπη, ευχαρίστηση, αγάπη, μίσος και απληστία.
Το 7th Album εμπεριέχει και το τραγούδι «ROCKnROLL Babe» που συμμετέχει ο τραγουδοποιός will.i.am. Το κομμάτι ηχογραφήθηκε πριν καιρό, το 2013, όταν αποφάσισαν να ανταλλάξουν μεταξύ τους τραγούδια.
Ο ράπερ Psy παραδέχεται ότι ένιωσε σαν βάρος την τεράστια επιτυχία του Gangnam Style. «Θα ήθελα να μην συγκρίνω το νέο μου άλμπουμ με το «Gangnam Style». Είναι μεγάλο βάρος για μένα», είπε στους δημοσιογράφους.
«Ελπίζω να ακούσετε το «Napal Baji» και «Daddy» όπως ακριβώς είναι», πρόσθεσε στο τέλος αναφερόμενος στα νέα του τραγούδια.
Το νέο βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Daddy» έχει ήδη κυκλοφορήσει με πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές. Ακούστε το παρακάτω:
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας