Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στα Πηγάδια μεταξύ της Ξάνθης και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους στην πολυπρόσωπη άμυνα της ακριτικής ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν δυνατό, με πολλές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στα Πηγάδια μεταξύ της Ξάνθης και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους στην πολυπρόσωπη άμυνα της ακριτικής ομάδας.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν δυνατό, με πολλές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην καλά σχεδιασμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Από την πλευρά της η ακριτική ομάδα είχε την προσοχή της στα μετόπισθεν και προσπαθούσε ν’ απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις.
Στην επανάληψη, η ΑΕΚ είχε και πάλι την υπεροχή, πίεσε την άμυνα του Τσενάμο, αλλά πολύ δύσκολα έφθανε σε απόσταση βολής, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν οχυρωθεί στα μετόπισθεν και έδιωχναν τους κινδύνους.
Στο 60ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπαρμπόσα από αριστερά, ο Αραβίδης δεν πρόλαβε για λίγο να βάλει την προβολή, ενώ η μπάλα πέρασε μπροστά και από τον Βάργκας που ακολουθούσε, στη σημαντικότερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους.
Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε μοτίβο. Η ΑΕΚ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία, αλλά ήταν φλύαρη και χωρίς ουσιαστικές εμπνεύσεις στις επιθετικές ενέργειες της και η Ξάνθη κατάφερε τελικά να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Ο διαιτητής Κύζας (Δράμας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Καπετάνο, Βασιλακάκη, Μπέρτο, – Τζανετόπουλο, Γκάλο, Βάργκας, Αραβίδη.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο