Εκδήλωση για τα φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου στα παιδιά
Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του θέματος «Παιδιά και Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου (ΙΦΝΕ) - Ελκώδης Κολίτιδα και Νόσος του Crohn» που γίνεται με σκοπό την ενημέρωση τόσο των πασχόντων όσων και του ευρύτερου κοινού.
Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του θέματος «Παιδιά και Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου (ΙΦΝΕ) – Ελκώδης Κολίτιδα και Νόσος του Crohn» που γίνεται με σκοπό την ενημέρωση τόσο των πασχόντων όσων και του ευρύτερου κοινού.
Η παρουσίαση θα γίνει από τον Γιώργο Χουλιάρα, Παιδογαστρεντερολόγο υπεύθυνο ιατρείου ΙΦΝΕ στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και την Βάσω Χαντζαρά, Παιδοψυχίατρο, διευθύντρια ΕΣΥ στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, με συντονίστρια την Ελευθερία Ρώμα, Παιδογαστρεντερολόγο, καθηγήτρια Παιδιατρικής Γραστρεντερολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00μ.μ., στο πρώην Δημαρχείο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Μπιχάκη 8.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.