Η FIFA και η Ένωση Παικτών (FIFPro) ανακοίνωσαν τους πέντε τερματοφύλακες που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς.
Πρόκειται για τον περσινό νικητή και μεγάλο φαβορί και για την αντίστοιχη φετινή διάκριση Μάνουελ Νόιερ (Γερμανία / Μπάγερν), τον Ίκερ Κασίγιας (Ισπανία / Ρεάλ Μαδρίτης), τον Τζίτζι Μπουφόν (Ιταλία / Γιουβέντους, νικητή του 2006 και του 2007), τον Τιμπό Κουρτουά (Βέλγιο/Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι) και τον Κλαούντιο Μπράβο (Χιλή / Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα).
Οι υποψήφιοι για τις τέσσερις θέσεις της άμυνας θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, οι τρεις για το χώρο του κέντρου στις 28 Νοεμβρίου και οι τρεις για την επίθεση την 1 Δεκεμβρίου.
Την 1η Δεκεμβρίου θα είναι γνωστοί οι 55 υποψήφιοι για την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς που φεύγει.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας