Μια συλλογή οκτώ παραδοσιακών παραμυθιών διασκευασμένα σε στίχο και μελοποιημένα από την Αφροδίτη Φρυδά. Παραμύθια, βγαλμένα από το σεντούκι της γιαγιάς, έρχονται για να ξυπνήσουν στους μεγάλους μνήμες από τα πρώτα τους ακούσματα. Ταυτόχρονα Follow @ingrBook Σειρά: Τραγουδώ ό,τι αγαπώ Σελίδες: 48 Σχήμα: 13×26 Μουσική: Αφροδίτη Φρυδά Μουσική-ενορχήστρωση: Αφροδίτη Φρυδά Αφήγηση – τραγούδι: Σωτήρης Καρκαλέμης, […]
Μια συλλογή οκτώ παραδοσιακών παραμυθιών διασκευασμένα σε στίχο και μελοποιημένα από την Αφροδίτη Φρυδά. Παραμύθια, βγαλμένα από το σεντούκι της γιαγιάς, έρχονται για να ξυπνήσουν στους μεγάλους μνήμες από τα πρώτα τους ακούσματα. Ταυτόχρονα
Μια συλλογή οκτώ παραδοσιακών παραμυθιών διασκευασμένα σε στίχο και μελοποιημένα από την Αφροδίτη Φρυδά. Παραμύθια, βγαλμένα από το σεντούκι της γιαγιάς, έρχονται για να ξυπνήσουν στους μεγάλους μνήμες από τα πρώτα τους ακούσματα. Ταυτόχρονα όμως να δώσουν την ευκαιρία και στους μικρούς να γευτούν την ομορφιά των λαϊκών μύθων με την αέναη σύγκρουση του καλού με το κακό, του πονηρού με το αγαθό μέχρι την τελική κάθαρση. Ευχές που άλλοτε εκπληρώνονται κι άλλοτε γίνονται τιμωρία για τους ασεβείς και ανάξιους. Το κυνήγι της ευτυχίας, η διεκδίκηση στην αγάπη ο φόβος και το στήριγμα των γηρατειών γίνονται υφάδι και στημόνι στον αργαλειό της παράδοσης για να υφανθούν παραμύθια ακατάλυτα από το χρόνο.
Από το οπισθώφυλλο του βιβλίου
Οι «ονειρώδεις θησαυροί» που μιλούν άμεσα στην ψυχή των παιδιών, τέρπουν, γοητεύουν, αφυπνίζουν, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα, τροφοδοτούν την εθνική τους συνείδηση. Παραμύθια που θα τα ταξιδέψουν στην ομορφιά του ονείρου, της φαντασίας, της δημιουργίας και της χαράς του λαϊκού μας πολιτισμού, μέσα από μύρια χρώματα και μελωδίες τρυφερές!
Η Καίτη Σταθούδη γεννήθηκε στον Κολινδρό Πιερίας και τελείωσε την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την παιδική λογοτεχνία. Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας