Ο Σπύρος Φίνος είναι ο νέος προπονητής του Αρη, μετά την απόλυση του Αντρέι Κράβαρικ, ενώ βοηθός του θα είναι ο Αντώνης Παπαδόπουλος. Το τεχνικό δίδυμο παρουσιάστηκε το απόγευμα από τη διοίκηση στους παίκτες της ομάδας και κατόπιν ξεκίνησε η προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σίγουρος πως το πρόγραμμα των αγώνων δεν θα παίξει ρόλο στα play-off της Super League και πως στο τέλος ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους, δηλαδή να πανηγυρίσει τον τίτλο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Κώστας Καραπαπάς.