«Αργυρή» η Φίλιου στο σύνθετο ατομικό των Μεσογειακών Αγώνων
Ακόμη ένα μετάλλιο πανηγύρισε η ελληνική γυμναστική στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης, με τη Βαρβάρα Φίλιου να κατακτά τη δεύτερη θέση στο σύνθετο ατομικό την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.
Ακόμη ένα μετάλλιο πανηγύρισε η ελληνική γυμναστική στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης, με τη Βαρβάρα Φίλιου να κατακτά τη δεύτερη θέση στο σύνθετο ατομικό την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο με 69,017 βαθμούς, καθώς απέφυγε τα λάθη που είχε κάνει μία ημέρα νωρίτερα και τα οποία την είχαν περιορίσει στην 6η θέση του προκριματικού. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ισπανίδα Καρολίνα Ροντρίγκεθ με 69,967 βαθμούς, ενώ τρίτη ήταν η Γαλλίδα Ξένια Μουσταφάγεβα (68,467).
Η ελληνική γυμναστική έφτασε έτσι τα πέντε μετάλλια στη διοργάνωση, αφού είχαν προηγηθεί άλλα τέσσερα στα αγωνίσματα της ενόργανης: χρυσό για τον Λευτέρη Κοσμίδη στο έδαφος και τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, ασημένιο για τη Βάσω Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας, χάλκινο για την Εθνική γυναικών στο ομαδικό. Να σημειωθεί ότι όσον αφορά στο άθλημα, επρόκειτο για την καλύτερη παρουσία όλων των εποχών, ενώ ισοφαρίστηκε η αντίστοιχη επίδοση των Μεσογειακών αγώνων της Αθήνας (1991).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)























































![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442