Κέρδη σε Νέα Υόρκη και Ευρώπη την Τετάρτη
Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτουν οι δείκτες στις αγορές της Ευρώπης και στις ΗΠΑ μέσα σε θετικό κλίμα για την πορεία των αγορών.
Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτουν οι δείκτες στις αγορές της Ευρώπης και στις ΗΠΑ μέσα σε θετικό κλίμα για την πορεία των αγορών.
Άνοδο 0,38% είχε στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones που έκλεισε στις 15.272,40 μονάδες όπως και ο S&P 500 που έκλεισε στις 1.657,41 μονάδες έχοντας άνοδο 0,43%.
Ο Nasdaq είχε κέρδη 0,26% στις 3.471,66 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE ενισχύθηκε 0,11% ως τις 6.693,55 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο Dax 0,28% στις 8.362,42 μονάδες.
Άνοδο 0,41% είχε στο Παρίσι ο CAC ενώ σημαντικά κέρδη (+1,53%) είχε στη Ζυρίχη ο SMI που έκλεισε στις 8.313,08 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εγκληματική οργάνωση εξαπατούσε με πρόσχημα τα κρυπτονομίσματα – Δώδεκα συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
- Εργασίες αποκατάστασης συνεπειών κατολίσθησης στην Κέρκυρα
- Φάμελλος: Τι έχει να φοβηθεί ο Μητσοτάκης από το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών;
- Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή για τους ναυτεργάτες «που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον Περσικό Κόλπο»
- Βουλή: Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Φλώρος επειδή αποκάλεσε τον Βελόπουλο «καράφλα»
- Τεχεράνη: Ζημιές στο Παλάτι Γκολεστάν από πυραυλικό πλήγμα εν μέσω της σύγκρουσης ΗΠΑ–Ισραήλ με το Ιράν
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Στο Υπουργείο Υγείας η Δήμαρχος Σίφνου για τα θέματα στελέχωσης των υπηρεσιών υγείας του νησιού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442