«Στο κενό» έπεσε το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ να της χορηγηθούν εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στους «Ζωσιμάδες». Στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας η διοίκηση του ηπειρωτικού συλλόγου εμφανίστηκε αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ απέρριψε και το αίτημα της αστυνομίας για να μείνει κενή μία θύρα, ώστε να λειτουργήσει ως «νεκρή ζώνη» για την περίπτωση παρουσίας μη οργανωμένων φιλάθλων της Ενωσης στο γήπεδο.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Οι Γουόριορς πήραν το ματς κόντρα στο Χιούστον στην παράταση (115-113), την ώρα που οι Σπερς με νέο σόου του Γουεμπανιάμα επικράτησαν των Πίστονς (121-106).
Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι συναντήθηκαν με τον Ντόναλντ Τραμπ και ο Αργεντινός μύθος της μπάλας ακούει τα εξ αμάξης από όλο το ίντερνετ για την κίνησή του να χειροκροτήσει σε κομμάτι της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για τους βομβαρδισμούς στο Ιράν.