Ιστορικό άθλημα η πάλη αλλά πρέπει να αλλάξει, τονίζει ο Ζακ Ρογκ
Ο Ζακ Ρογκ απάντησε στην επιστολή του Ισίδωρου Κούβελου, σχετικά με την πιθανότητα αποβολής της πάλης από το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση και ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη να γίνουν αλλαγές στο άθλημα.
Ο Ζακ Ρογκ απάντησε στην επιστολή του Ισίδωρου Κούβελου, σχετικά με την πιθανότητα αποβολής της πάλης από το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση και ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη να γίνουν αλλαγές στο άθλημα.
«Η Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή εκτιμά το ενδιαφέρον της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για το θέμα και το πάθος της για την πάλη», αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΟΕ στην επιστολή του προς τον κ Κούβελο. Συμμεριζόμενος απόλυτα τη θέση του προέδρου της ΔΟΑ για τη δεσπόζουσα θέση της πάλης στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο άθλημα:
«Την ίδια στιγμή που η πάλη συγκεντρώνει αρκετά πλεονεκτήματα και ιστορικά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, πρέπει να αναγνωρισθεί ότι χρειάζεται να γίνουν αλλαγές στο άθλημα».
Τέλος, ο Δρ. Ζακ Ρογκ υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει οριστική απόφαση για την αποβολή της πάλης και πριν από την ετυμηγορία για το μέλλον της, στη συνεδρίαση της ΔΟΕ τον Σεπτέμβριο, το θέμα θα συζητηθεί το Μάιο και στην Εκτελεστική Επιτροπή, στην Αγία Πετρούπολη.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο και στις 19/4 υποδέχεται την Άρσεναλ σε «τελικό»
Τέσσερις δανεικοί και ένας παίκτης με οψιόν για να μείνει στο Κορωπί: Ρενάτο, Λαφόν, Τσάβες, Ερνάντεθ και Σισοκό απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.