Μασκαρεμένοι κάτοικοι της Κολωνίας στην Παλιά Αγορά της γερμανικής πόλης. Η Κολωνία γιορτάζει το καρναβάλι, το οποίο ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης με τη βραδιά καρναβαλιού των γυναικών. Δείτε το φωτορεπορτάζ
Μασκαρεμένοι κάτοικοι της Κολωνίας στην Παλιά Αγορά της γερμανικής πόλης. Η Κολωνία γιορτάζει το καρναβάλι, το οποίο ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης με τη βραδιά καρναβαλιού των γυναικών.
Χρωματιστές στολές, εντυπωσιακό μακιγιάζ και μια νότα κεφιού κάνουν πιο ευχάριστο τον χειμώνα στην Κολωνία.
Τη βραδιά του καρναβαλιού των γυναικών, μασκαράδες «εισβάλλουν» σε δημοτικά κτίρια και γυναίκες κόβουν τις γραβάτες των ανδρών.
Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων είναι η Καθαρά Δευτέρα. Δείτε το φωτορεπορτάζ
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.