Τετ-α-τετ Δώνη με παίκτες, κάκωση υπέστη ο Κατσουράνης
Συζήτηση με τους παίκτες του είχε στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης. Οι δύο πλευρές, μια ημέρα μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, τα είπαν για να δουν τι φταίει στην ομάδα και δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Στο μεταξύ,κάκωση ήταν η πρώτη διάγνωση του τραυματισμού του Κώστα Κατσουράνη.
Συζήτηση με τους παίκτες του είχε στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης. Οι δύο πλευρές, μια ημέρα μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, τα είπαν για να δουν τι φταίει στην ομάδα και δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.
Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής.
Ο Δημήτρης Πέλκας ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αποχώρησε. Ο νεαρός άσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Θεραπεία ακολούθησαν οι Κώστας Κατσουράνης και Κώστας Σταφυλίδης ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Κοστίν Λάζαρ έκανε ατομικό πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο για πρώτη φορά ύστερα από τον τραυματισμό του.
Στο μεταξύ,κάκωση ήταν η πρώτη διάγνωση του τραυματισμού του Κώστα Κατσουράνη στο χθεσινό παιχνίδι της Τρίπολης και που κράτησε εκτός προπόνησης από το σημερινό πρόγραμμα τον διεθνή μέσο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.
Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.