Σερβίς στη Volleyleague στις 13/10, η κλήρωση στη Νέα Σμύρνη
Στις 13 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Volleyleague για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ που έγινε την Τετάρτη (5/9). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2012 στην Εστία Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Σμύρνης και τον ΑΟΝΣ Μίλων. Αποφασίστηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
Στις 13 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Volleyleague για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ που έγινε την Τετάρτη (5/9).
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 87η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ και λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:
– Η κλήρωση της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2012 στην Εστία Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Σμύρνης και τον ΑΟΝΣ Μίλων Αποφασίστηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.
*Οι λεπτομέρειες για τις έδρες των αγώνων των ομίλων θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.
**Η Α’ φάση του League Cup θα διεξαχθεί το τριήμερο 5-7 Οκτωβρίου 2012, ενώ οι αγώνες του ομίλου που συμμετέχει ο Αρης Θεσσαλονίκης θα διεξαχθούν το τριήμερο 1-3 Οκτωβρίου 2012, λόγω της συμμετοχής του Άρη στο τουρνουά που διεξάγεται στη μνήμη του Ζάρκο Πέτροβιτς στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.
-Έγινε η συγκρότηση των Επιτροπών της ΕΣΑΠ ως εξής:
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας