Και επίσημα ο Στέλιος Καζάζης στον πάγκο του Παναθηναϊκού
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τα μέλη του προχώρησαν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας για την ενίσχυση της ομάδας και μέσω χορηγίας και αμέσως μετά ήρθε η συμφωνία με τον Στέλιο Καζάζη, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τα μέλη του προχώρησαν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας για την ενίσχυση της ομάδας και μέσω χορηγίας και αμέσως μετά ήρθε η συμφωνία με τον Στέλιο Καζάζη, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.
«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ηδη έχει γίνει μια μικρή προεργασία η οποία από αύριο θα ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς για να στελεχωθεί η ομάδα. Η φετινή φιλοσοφία της ομάδας μας θα είναι ένα μείγμα από έμπειρους αλλά και νέους αθλητές οι οποίοι θα αποτελέσουν και τη βάση για τα επόμενα χρόνια του Παναθηναϊκού. Η ομάδα βόλει είναι μια ομάδα με ιστορία πίσω της, πέρασε σίγουρα κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά κύριο μέλημα όλων μας είναι να ακολουθήσει το δρόμο που της αξίζει και αυτό μπορεί να γίνει όταν όλοι μας – διοίκηση, παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι- είμαστε μια γροθιά. Αλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στους πολύ δύσκολους καιρούς που περνάει η πατρίδα μας, η επιστροφή στην οικογένεια είναι το καλύτερο εχέγγυο για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα» είπε ο ίδιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλλαγές στα πλέι-οφ ανόδου ανακοίνωσε η Τσάμπιονσιπ
- Ολυμπιακός: Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Ροντινέι
- Από το πλατό του Ted Lasso στα γήπεδα των ΗΠΑ: Ο Κρίστο Φερνάντες ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής στα 35 του
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442