Πρόστιμα σε τέσσερις ΠΑΕ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή επέβαλε χρηματικές ποινές σε Αρη, Παναιτωλικό, Ξάνθη και Λεβαδειακό για την 25η, 24η και 9η αγωνιστική.
Πρόστιμα σε τέσσερις ΠΑΕ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή επέβαλε χρηματικές ποινές σε Αρη, Παναιτωλικό, Ξάνθη και Λεβαδειακό για την 25η, 24η και 9η αγωνιστική.
Αναλυτικά η απόφαση:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 25ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 24η αγωνιστική:
Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Μ.Ουζουνίδη (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Μ.Ουζουνίδη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Μ.Ουζουνίδη χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 9η αγωνιστική:
Α) ΠΑΕ Λεβαδειακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.