Πονοκέφαλος με Φέισα και αποχαιρετισμός σε Σουμπίνιο, Ζαραδούκα
Ο Λιούμπομιρ Φέισα ήταν το μόνο «πρόβλημα» που είχε να αντιμετωπίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την επιστροφή της ομάδας του Ολυμπιακού στις προπονήσεις μετά τη εξαήμερη άδεια που τους είχε παραχωρηθεί. Δανεικοί παραχωρούνται οι Σουμπίνιο και Ζαραδούκας σε Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα.
Ο Λιούμπομιρ Φέισα ήταν το μόνο «πρόβλημα» που είχε να αντιμετωπίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την επιστροφή της ομάδας του Ολυμπιακού στις προπονήσεις μετά τη εξαήμερη άδεια που τους είχε παραχωρηθεί.
Οι Ολοφ Μέλμπεργκ και Ζαν Μακούν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς, όπως επίσης οι Ιβάν Μαρκάνο και Μάρκο Πάντελιτς. Ο μοναδικός που παραμένει νοκ άουτ είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα.
Το ιατρικό επιτελείο συνιστά υπομονή στην περίπτωση του Σέρβου μέσου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Φέισα θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς στα μέσα Ιανουαρίου.
Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (29/12) οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού θα επισκεφτούν το νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία». Οι ερυθρόλευκοι θα προσφέρουν δώρα στα μικρά παιδιά και θα βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.
Δανεικοί Σουμπίνιο και Ζαραδούκας
Την Τετάρτη, οι Σουμπίνιο και Ζαραδούκας ετοίμασαν βαλίτσες για να συνεχίσουν την καριέρα τους με την μορφή δανεισμού σε Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα. Προς το νησί των Φαιάκων οδεύει και ο Φρανθίσκο Χαβίτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγές: Δύο σούπες για το κρύο του χειμώνα
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
- Ερωτικά σε κρίση; Οι δύο συνήθειες που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442