Επιτυχημένο πέρασμα του ΠΑΟ από την Πτολεμαΐδα, νίκες για ΟΣΦΠ και Πανιώνιο
Χωρίς να δυσκολευτεί ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Πτολεμαΐδα, καθώς επικράτησε 9-3 του ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών στην υδατοσφαίριση κι έφτασε τις 5 νίκες στο πρωτάθλημα. Νικηφόρα με 9-4 πέρασε η Χίος από το Παλαιό Φάληρο, ο Πανιώνιος νίκησε τον Εθνικό, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Πάτρας. Τα αποτελέσματα του Σαββάτου.
Χωρίς να δυσκολευτεί ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Πτολεμαΐδα, καθώς επικράτησε 9-3 του ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών στην υδατοσφαίριση κι έφτασε τις 5 νίκες στο πρωτάθλημα.
Την τρίτη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν τα Χανιά στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στην υδατοσφάιριση, καθώς αυτή τη φορά νίκησαν στην έδρα τους 10-8 το Αργοστόλι, για την 6η αγωνιστική.
Ο Ηρακλής νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ και πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης στην Α1 εθνική κατηγορία των Ανδρών, καθώς ο αγώνας του μέχρι σήμερα πρωτοπόρου Φοίνικα Σύρου με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί τη Δευτέρα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία από το ακριτικό συγκρότημα, φτάνοντας άνετα στην τέταρτη νίκη της επί ισάριθμων αναμετρήσεων.
Τα σετ: 25-21, 25-19, 25-16.
Βουλιαγμένη-Καλαμάκι 12-3
Την 5η νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στην υδατοσφαίριση σημείωσε η Βουλιαγμένη, η οποία επικράτησε άνετα με 12-3 του ΝΟ Καλαμακίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού για την 6η αγωνιστική.