Όπως είχε προαναγγείλει από την περασμένη εβδομάδα, ο Πανιώνιος κατέθεσε αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ με αφορμή την καθυστέρηση της καταβολής της τελευταίας δόσης από την μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου, ύψους 165.000 ευρώ. Στην Ένωση δεν ανησυχούν αφού η δικάσιμος ορίστηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2012 και ως τότε θα έχει εξοφληθεί ο Πανιώνιος, ωστόσο η κίνηση των Νεοσμυρνιωτών εκθέτει την διοίκηση της Ένωσης, που στο παρελθόν είχε καθυστερήσει ξανά κάποιες δόσεις από την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ από τους κυανέρυθρους.
Όπως είχε προαναγγείλει από την περασμένη εβδομάδα, ο Πανιώνιος κατέθεσε αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ με αφορμή την καθυστέρηση της καταβολής της τελευταίας δόσης από την μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου, ύψους 165.000 ευρώ.
Στην Ένωση δεν ανησυχούν αφού η δικάσιμος ορίστηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2012 και ως τότε θα έχει εξοφληθεί ο Πανιώνιος, ενώ τονίζουν ότι η δόση θα πληρωθεί άμεσα και έτσι το θέμα θα «κλείσει».
Ωστόσο η κίνηση των Νεοσμυρνιωτών εκθέτει την διοίκηση της Ένωσης, που στο παρελθόν είχε καθυστερήσει ξανά κάποιες δόσεις από την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ από τους «κυανέρυθρους» και δείχνει την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά του «Δικέφαλου».
Η ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει δώσει από τις 15 Αυγούστου την τελευταία δόση για τη μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου, κάτι που δεν έπραξε, και ο Πανιώνιος αφού προειδοποίησε, τελικά προχώρησε στην κατάθεση αιτήματος πτώχευσης της Ένωσης.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.