Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να «ψήσει» τον Πέτζα μέσω Πρέλεβιτς

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να «ψήσει» τον Πέτζα μέσω Πρέλεβιτς

Μπορεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ να μην «τολμούν» να το δημοσιοποιήσουν, όμως, αποτελεί κοινό μυστικό ότι το όνομα του Πέτζα Στογιάκοβιτς, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για διακοπές, βρίσκεται πάντα στο μυαλό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Μπάνε Πρέλεβιτς, είχε διερευνητική επαφή με τον άσο των Ντάλας Μάβερικς, ελπίζοντας στη χρονική συγκυρία του λοκ άουτ στο ΝΒΑ που ενδεχομένως να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το... τρελό όνειρο της συμμετοχής του Πέτζα στα προκριματικά της Ευρωλίγκα με τη φανέλα του «Δικεφάλου».

Μπορεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ να μην «τολμούν» να το δημοσιοποιήσουν, όμως, αποτελεί κοινό μυστικό ότι το όνομα του Πέτζα Στογιάκοβιτς, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για διακοπές, βρίσκεται πάντα στο μυαλό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία διερευνητική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει γίνει και αυτή βασίζεται κυρίως στην χρονική συγκυρία που ενδεχομένως να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το… τρελό όνειρο της επιστροφής του άλλοτε ηγέτη της ομάδας.

Το «δέσιμο» του πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Ντάλας Μάβερικς, με τον ΠΑΟΚ είναι γνωστό και στον «Δικέφαλο» ελπίζουν ότι σε συνδυασμό με το λοκ άουτ στο ΝΒΑ, ο Πέτζα μπορεί να φορέσει ξανά τη φανέλα με το νούμερο «8» και και να βοηθήσει την ομάδα στα προκριματικά της Ευρωλίγκα με τη Γαλατάσαραϊ. Σε αυτήν την προοπτική, ένα δυνατό ατού για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο νέος πρόεδρος, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος αποτελεί «πνευματικό πατέρα» του Πέτζα από την εποχή που ο «τίγρης» σχεδόν έδωσε τη σκυτάλη του ηγέτη στον νεαρό τότε «Κίνη». Ο Πρέλεβιτς μπορεί να «ψήσει» τον Στογιάκοβιτς να δώσει μία «χείρα βοηθείας» σε αυτό το κομβικό σημείο για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αφού ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκα, ουσιαστικά μπορεί να αλλάξει το ευρωπαϊκό στάτους του συλλόγου.

Ουσιαστικά, δηλαδή, πρόκειται για μια υπόθεση που έχει να κάνει μόνο με την προσπάθεια πρόκρισης στην Ευρωλίγκα και όχι στην συνολική παρουσία του Στογιάκοβιτς στον ΠΑΟΚ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει την παραμικρή πιθανότητα.

Ήδη πολλές ομάδες στην Ευρώπη έχουν εκμεταλλευτεί το λοκ άουτ στο ΝΒΑ και έχουν προσεγγίσει αστέρες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, προσφέροντάς τους «τρελά» συμβόλαια με ημερομηνία λήξης την έναρξη του ΝΒΑ.

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Στογιάκοβιτς με οικονομική προσφορά και ο μοναδικός τρόπος για να επέλθει ενδεχόμενη συμφωνία έχει να κάνει μόνο με την καλή διάθεση του ίδιου του παίκτη.

Το ζήτημα είναι εάν ο Στογιάκοβιτς θα αφήσει τις οικογενειακές (πρόσφατα απέκτησε τρίτο παιδί) διακοπές και την ξεκούραση που του χρειάζεται στα 34 χρόνια του και ιδιαίτερα όταν τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Αυτό θα φανεί στις επόμενες ημέρες, όταν και αναμένεται να υπάρξουν πιο ουσιαστικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εάν πάντως, επέλθει συμφωνία, τότε ετοιμαστείτε για πολλά καλάθια…


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο