Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χρήστος Βολικάκης στο 1ο για τη φετινή χρονιά Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας, που διεξάγεται στη Μελβούρνη.
Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την τέταρτη θέση στο κέιριν, έχασε στις λεπτομέρειες το μετάλλιο και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αγίας Πετρούπολης.
Στο ομαδικό σπριντ οι Σωτήρης Μπρέτας, Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης κατέλαβαν την 17η θέση με χρόνο 46.542.
Στο σπριντ γυναικών η Αγγελική Κουτσονικολή πήρε την 22η θέση και η Δήμητρα Πατάπη την 31η και στο ομαδικό σπριντ οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες κατέλαβαν την 11η θέση με χρόνο 35.464.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Εφές με 74-68 υπογράμμισε τη σημασία της νίκης και παράλληλα, στάθηκε στην κακή εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε και η Λιόν «καθάρισε» με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.