
Μετά τον βοηθό προπονητή, φεύγει και ο τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι
Ο τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι, Φρανκ Άρνεσεν, θα αποχωρήσει από τους «μπλε» στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο σύλλογος.
«Ύστερα από έξι υπέροχα χρόνια αποφάσισα να αναζητήσω μια νέα πρόκληση όταν θα λήξει το συμβόλαιό μου στο τέλος αυτής της σεζόν», δήλωσε ο πρώην Δανός διεθνής ποδοσφαιριστής στην ιστοσελίδα της Τσέλσι.
Η παραίτηση του Άρνεσεν είναι η δεύτερη αποχώρηση υψηλού στελέχους που ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα μέσα σε μερικές εβδομάδες, καθώς προηγήθηκε εκείνη του βοηθού προπονητή, Ρέι Γουίλκινς, ο οποίος παραιτήθηκε στις αρχές του μήνα, χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση για την ξαφνική έξοδό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442