Ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Τρίτη για τη Γερμανία, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πριν από την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για το Μόναχο τόνισε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο αγώνας, ενώ υπογράμμισε ότι ο Τεόντοσιτς δεν είναι έτοιμος.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Τρίτη για τη Γερμανία, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Μπάμπεργκ στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς πριν από την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για το Μόναχο τόνισε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο αγώνας, ενώ υπογράμμισε ότι ο Τεόντοσιτς δεν είναι έτοιμος.
«Ξεκινάμε για ένα πρώτο ταξίδι στην Ευρωλίγκα, το οποίο είναι και το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς για εμάς. Δεν ήμασταν καλοί στη Θεσσαλονίκη και δεν είχαμε συγκέντρωση. Πρόβλημα μεγάλο για μας ο τραυματισμός του Τεόντοσιτς, επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμος.
»Το παιχνίδι θέλει προσοχή και μεγαλύτερο έλεγχο. Η Μπαμπεργκ παίζει δυνατά και γερμανικό μπάσκετ με Αμερικανούς παίκτες κι ένα καλό Αμερικανό προπονητή.
»Έχουμε δυο προπονήσεις στη Γερμανία και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε η ομάδα με τα λιγότερα παιχνίδια κι ακόμα κι από την προετοιμασία δεν βάλαμε τις βάσεις που θέλαμε στο παιχνίδι με τον Άρη».
Από την πλευρά των παικτών δηλώσεις έκανε ο Τζαμόν Γκόρντον, ο οποίος είπε: «Έπαιξα λίγο στη Γερμανία στο παρελθόν, ξέρω κάποιους παίκτες, είναι καλή ομάδα και θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Κάθε ματς της Ευρωλίγκας είναι δύσκολο είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός κι έτσι το αντιμετωπίζουμε».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας