Στο στόχαστρο της Γιουβέντους βρίσκεται ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Tuttosport.
Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, με τον Εντιν Ντζέκο να βρίσκεται τόσο καιρό στην κορυφή της λίστας.
Παρόλα αυτά, η Βόλφσμπουργκ εμφανίζεται προς το παρόν αρνητική στην παραχώρηση του Βόσνιου διεθνούς και η «Μεγάλη Κυρία» ψάχνει και αλλού.
Ο τεχνικός διευθυντής, Τζιουζέπε Μαρότα, φέρεται να θεωρεί τον 23χρονο άσο του Άγιαξ ως τον ιδανικό γι’ αυτή τη θέση, με τη Γιουβέντους να ετοιμάζει πρόταση που θα καταθέσει κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Το συμβόλαιο του Λουίς Σουάρες με τον «Αίαντα» λήγει το καλοκαίρι του 2013 και ο παίκτης φέρεται να κοστολογείται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.