Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Νοτίου Αφρικής από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον πάγκο των «μπαφάνα-μπαφάνα». «H ομοσπονδία έχει αποφασίσει ήδη για τον αντικαταστάτη μου. Πρόκειται για μια σοφή επιλογή, όμως δεν είναι η δουλειά μου να ανακοινώσω ονόματα. Τώρα ήρθε η ώρα για ξεκούραση. Τουλάχιστον για έξι μήνες. Αν επιστρέψω στην προπονητική θα είναι στην Βραζιλία» είπε ο Παρέιρα, ο οποίος νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απόφασή του και στη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ - Αμφίβολος παραμένει για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Βούλγαρος