Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για το εμπορικό κέντρο της Reds στα Σπάτα
Η Reds ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι εκδόθηκε από το αρμόδιο Πολεοδομικό Γραφείο η οικοδομική άδεια για τις εργασίες κατασκευής της πρώτης φάσης (περίπου 31.000 τμ) του Εμπορικού Πάρκου στο ακίνητο της, στην περιοχή Γυαλού στα Σπάτα.
27
Η Reds ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι εκδόθηκε από το αρμόδιο Πολεοδομικό Γραφείο η οικοδομική άδεια για τις εργασίες κατασκευής της πρώτης φάσης (περίπου 31.000 τμ) του Εμπορικού Πάρκου στο ακίνητο της, στην περιοχή Γυαλού στα Σπάτα.
Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, η πορεία των μισθώσεων προχωρά ικανοποιητικά και σε μεγάλο ποσοστό βρίσκεται στο τελικό στάδιο.
Η εταιρεία με την ολοκλήρωση του χρηματοδοτικού προγράμματος θα προχωρήσει άμεσα τις εργασίες κατασκευής.
Η λειτουργία του Πάρκου αναμένεται το πρώτο εξάμηνο του 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442