«Γκέλα» με το… καλημέρα για την Αϊντχόφεν, νίκες για Αγιαξ και Φέγενορντ
«Με το δεξί» μπήκαν Άγιαξ και Φέγενορντ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκαν 2-0 των Χρόνινχεν και Ναϊμέγκεν, αντίστοιχα. Η Αϊντχόφεν υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 3-3 από τη «νεοφώτιστη» Φένλο.
«Με το δεξί» μπήκαν Άγιαξ και Φέγενορντ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκαν 2-0 των Χρόνινχεν και Ναϊμέγκεν, αντίστοιχα. Τα τέρματα του «Αίαντα» σημείωσαν οι Σουλεϊμανί (42) και Ρόμενταλ (72), ενώ για τη Φέγενορντ σκόραραν οι Τόμασον (10) και Φερ (77 πέναλτι).
Εν τω μεταξύ, η Αϊντχόφεν υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 3-3 από τη «νεοφώτιστη» Φένλο.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά