«Απολαμβάνω να παίζω στους Γκάλαξι» η… κολοτούμπα του Μπέκαμ
Παρά τα σύνεφφα που παρουσιάστηκαν στις σχέσεις του με τον Ντόνοβαν, αλλά και τους φίλους των Γκάλαξι, εξαιτίας της απόφασής του να μετακομίσει στα μέσα την προηγούμενης περιόδου στο Μιλάνο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με δηλώσεις του στο «Sky Sports News», υποστήριξε πως χαίρεται που παίζει στην ομάδα του Λος Αντελες και πως το απολαμβάνει. Επεσήμανε επίσης, πως η διοίκηση και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τον στηρίζουν, γεγονός πολύ σημαντικό για την εξομάλυνση της κατάστασης.
Παρά τα σύνεφφα που παρουσιάστηκαν στις σχέσεις του με τον Ντόνοβαν, αλλά και τους φίλους των Γκάλαξι, εξαιτίας της απόφασής του να μετακομίσει στα μέσα την προηγούμενης περιόδου στο Μιλάνο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με δηλώσεις του στο «Sky Sports News», υποστήριξε πως χαίρεται που παίζει στην ομάδα του Λος Αντελες και πως το απολαμβάνει.
Επεσήμανε επίσης, πως η διοίκηση και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τον στηρίζουν, γεγονός πολύ σημαντικό για την εξομάλυνση της κατάστασης.
«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο (σ.σ.: κριτική) μπορεί να διασπάσει την προσοχή τη δική μου και της υπόλοιπης ομάδας. Η ομάδα, ωστόσο, αντιμετωπίζει σωστά την κατάσταση και έχω την στήριξη των συμπαικτών μου.
»Το πιο σημαντικό είναι ότι να έχεις την υποστήριξη της ομάδας, των ιδιοκτητών και του τεχνικού επιτελείου», τόνισε ο Μπέκαμ και πρόσθεσε.
«Είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτή την ομάδα και το απολαμβάνω», ενώ αναφερόμενος στο κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί στο φιλικό με την Μπαρτσελόνα, υποστήριξε:
«Έχω μια ελαφρά οσφυαλγία, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Έχω δουλέψει στο γυμναστήριο και αν δεν υπάρξει πρόβλημα, πιστεύω ότι θα είμαι μια χαρά».
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά