Εντυπωσιακή ενίσχυση για τον Ηρακλή Κηφισιάς και στόχος η 6άδα στην Α1 βόλεϊ γυναικών
Ο Ηρακλής Κηφισιάς βάζει στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα της Α1 γυναικών της επόμενης σεζόν, κάνοντας τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ του. Η ομάδα των βορείων προαστίων απέκτησε την Ελευθερία Κούκου από τον Ολυμπιακό, η οποία θα είναι η βασική διαγώνια, ενώ πασαδόρος της ομάδας θα είναι η τσέχα Γιάννα Σιμάνκοβα, που επιστρέφει στην Ελλάδα.
Ο Ηρακλής Κηφισιάς βάζει στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα της Α1 γυναικών της επόμενης σεζόν, κάνοντας τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ του.
Η ομάδα των βορείων προαστίων απέκτησε την Ελευθερία Κούκου από τον Ολυμπιακό, η οποία θα είναι η βασική διαγώνια, ενώ πασαδόρος της ομάδας θα είναι η τσέχα Γιάννα Σιμάνκοβα, που επιστρέφει στην Ελλάδα.
Η Σιμάνκοβα θα έχει συμπαίκτρια στον Ηρακλή Κηφισιάς την συμπατριώτισσα της, Μαρτίνα Ούτλα (24 ετών, 1,90 μ.), η οποία αγωνίζεται ως ακραία και θα πάρει την θέση της Νοβάκοβα.
Ετσι, η ομάδα του Σπύρου Xουντουμάδη έκλεισε το ρόστερ της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ παράλληλα η η 15χρονη Δάφνη Βαρουδάκη και η 16χρονη Γεωργία Λαμπρούση θα προωθηθούν από τα τμήματα υποδομής.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μακράν ο πιο... οικονομικός σκόρερ της Ευρωλίγκας και αυτό επιβεβαίωσε και κόντρα στη Μπασκόνια, όταν χρειάστηκε μόλις μία ντρίμπλα για να πετύχει 20 πόντους!
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας