Στην Πορτογαλία το φάιναλ φορ του Ευρωπαϊκού Λιγκ ανδρών
Όπως αποφάσισε το συμβούλιο και η Εκτελεστική Επιτροπή της CEV, η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Λιγκ βόλεϊ ανδρών θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία. Το φάιναλ φορ, στο οποίο προκρίνονται οι πρώτες ομάδες των τριών ομίλων και η διοργανώτρια (σε περίπτωση που αυτή τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της, το εισιτήριο για την τελική φάση παίρνει η καλύτερη δεύτερη), θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Ιουλίου.
Όπως αποφάσισε το συμβούλιο και η Εκτελεστική Επιτροπή της CEV, η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Λιγκ βόλεϊ ανδρών θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία.
Το φάιναλ φορ, στο οποίο προκρίνονται οι πρώτες ομάδες των τριών ομίλων και η διοργανώτρια (σε περίπτωση που αυτή τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της, το εισιτήριο για την τελική φάση παίρνει η καλύτερη δεύτερη), θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Ιουλίου.
Όπως αποφάσισε το συμβούλιο και η Εκτελεστική Επιτροπή της CEV, η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Λιγκ βόλεϊ ανδρών θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία.
Το φάιναλ φορ, στο οποίο προκρίνονται οι πρώτες ομάδες των τριών ομίλων και η διοργανώτρια (σε περίπτωση που η διοργανώτρια τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της, το εισιτήριο για την τελική φάση παίρνει η καλύτερη δεύτερη), θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Ιουλίου.
Μία εβδομάδα νωρίτερα (11-12/7) έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Τουρκία και το Καϊσέρι η τελική φάση της διοργάνωσης στις γυναίκες.