Στα προημιτελικά του CEV Cup ο Ολυμπιακός, 3-1 σετ την Τιρόλ
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» και στην Αυστρία την Τιρόλ Ίνσμπουργκ και με απολογισμό δύο νικών εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα προημιτελικά του CEV Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν... πάρτι στα δύο πρώτα σετ, έχασαν το τρίτο αλλά πήραν τη νίκη στο τέταρτο σετ.
Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» και στην Αυστρία την Τιρόλ Ίνσμπουργκ και με απολογισμό δύο νικών εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα προημιτελικά του CEV Cup. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν… πάρτι στα δύο πρώτα σετ, έχασαν το τρίτο αλλά πήραν τη νίκη στο τέταρτο σετ.
Επόμενος αντίπαλος του συγκροτήματος του Αντερς Κρίστιανσον θα είναι είτε η φινλανδική Πιεβαλέσι είτε η γαλλική Πουατιέ, στον δρόμο για τα ημιτελικά του θεσμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουηδός τεχνικός ξεκούρασε στο δεύτερο σετ τους Μίλκοβιτς, Χοφ και Κουρνέτα και χρησιμοποίησε τους Τσέργα, Ρουμελιώτη και Σουλτανόπουλο, ενώ στη συνέχεια έδωσε χρόνο και στους Καρυπίδη και Χριστοφιδέλη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.