Ξανά στα «πράσινα» ο Χατζηαντωνίου, άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού
Στα παλιά λημέρια επέστρεψε ο Ακης Χατζηαντωνίου. Ο έμπειρος κεντρικός, μετά από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και μετείχε στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τους «πράσινους».
Στα παλιά λημέρια επέστρεψε ο Ακης Χατζηαντωνίου. Ο έμπειρος κεντρικός, μετά από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» «το συμβόλαιό του είναι μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης».
Μάλιστα, ο Χατζηαντωνίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να συμβάλλω ώστε η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της». Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ έδωσαν το παρών οι εξής παίκτες: Σωτήρης Πανταλέων, Γιώργος Στεφάνου, Ανδρέας Ανδρεάδης, Σάκης Ψαρράς, Χρύσανθος Κυριαζής, Ηλίας Λάππας, Στάθης Ντονάς, Άκης Χατζηντωνίου, Ρενό Ερπ, Λίμπερμαν Αγκάμεζ και ο Ντίμα Φιλίποφ.
Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Αλέκος Λεώνης, κράτησε χαμηλούς τόνους:
«Δεν θέλω να λέμε τα αυτονόητα ότι πάμε για πρωτάθλημα, αυτά είναι αυτονόητα. Δεν θέλω, όμως, να ακούω κουβέντες που τις άκουγα ως αντίπαλος (θα πάρουμε Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ, Σούπερ Καπ) και γελούσα. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται όταν διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις. Αν τις ξεπερνάμε σωστά θα έχουμε αποτελέσματα και πρέπει να διδασκόμαστε από τα λάθη του παρελθόντος».
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός κατέληξε:
«Για εκείνο που είμαι σίγουρος είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα γίνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Ομάδα όχι στην Ελλάδα αλλά ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και στην Ευρώπη. Αυτό για να γίνει χρειάζεται ο Παναθηναϊκός να έχει μια αγωνιστική ταυτότητα».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Δεν φαίνεται να έχει... πολύ μέλλον η καριέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, αφου ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μιλγουόκι έφτασε στο σημείο να απελεί τον «Greek Freak».
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας