Απώλειες κατά 1,67% κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Πέμπτη
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.068,32 μονάδες, με απώλειες 1,67%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 370,7 εκατ. ευρώ. Από τις μετοχές 73 ενισχύθηκαν, 172 υποχώρησαν και 46 έμειναν αμετάβλητες.
93
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.068,32 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες σε ποσοστό 1,67%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 370,7 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 48,08 εκατ. ευρώ αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές.
Οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες κινήθηκαν στην πλειονότητά τους σε αρνητική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι εξής: της Κοινής Ωφέλειας σε ποσοστό 3,32%, των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κατά 1,09% και των Ταξιδιών-Αναψυχής κατά 0,03%.
Τη μεγαλύτερη πτώση είχαν οι εξής: των Τραπεζών κατά 3,50%, της Τεχνολογίας κατά 2,78% και των Ασφαλειών κατά 2,11%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, υποχώρησε σε ποσοστό 2,10%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, σημείωσε απώλειες σε ποσοστό 1,01% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, έκλεισε με πτώση σε ποσοστό 0,72%.
Τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές των εταιριών: ΑΝΕΚ(ΠΟ΄90) +30,00%, ΚΛΩΝΑΤΕΞ (Κ) +9,52% και ΚΛΩΝΑΤΕΞ (Π) +9,09%.
Τη μεγαλύτερη πτώση είχαν οι μετοχές των εταιριών: ΔΡΟΜΕΑΣ -18,37%, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (Π) -9,20% και FORTHNET -8,70%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 73 ενισχύθηκαν, 172 υποχώρησαν και 46 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442