Η εξάντληση των εισιτηρίων του Σαββατιάτικου αγώνα έχει δημιουργήσει έναν μικρό πανικό σε φιλάθλους που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήριο με συνέπεια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βομβαρδίζεται από τηλέφωνα ενδιαφερομένων για ένα εισιτήριο του πολυαναμενόμενου αγώνα. Στη διάθεση του Σάντος ο Γκάβρανιστς...
Σε υψηλούς ρυθμούς εξελίσσεται η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ εν όψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Το πρόγραμμα του Φερνάντο Σάντος για την Τετάρτη περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής και το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι η επιστροφή στο πρόγραμμα του Γκόραν Γκάβρανιστς που προπονήθηκε κανονικά.
Ο Σέρβος αμυντικός απουσίασε από τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα και όπως φαίνεται θα προλάβει να προετοιμαστεί για να κερδίσει και πάλι την θέση του στο κέντρο της αμυντικής διάταξης για τον αγώνα του Σαββάτου.
Κατά τα άλλα ο Λάμπρος Βαγγελής δεν προπονήθηκε λόγω αμυγδαλίτιδας, ο Γιάννης Πεχλιβάνης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας ενώ ο Δημήτρης Ορφανός προληπτικά έμεινε εκτός λόγω χτυπήματος στο κεφάλι που δέχτηκε στο χθεσινό φιλικό με την Ζέμουν. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν 90 λεπτά στο χθεσινό φιλικό.
Στο μεταξύ η εξάντληση των εισιτηρίων του Σαββατιάτικου αγώνα έχει δημιουργήσει έναν μικρό πανικό σε φιλάθλους που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήριο με συνέπεια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βομβαρδίζεται από τηλέφωνα ενδιαφερομένων για ένα εισιτήριο του πολυαναμενόμενου αγώνα. Mέσα σε τέσσερις ώρες τα 16.000 «μαγικά» χαρτάκια έκαναν φτερά.
Τέλος την Πέμπτη (17:00), θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.