Γλίτωσε τη ντροπή η Λίβερπουλ, πρόκριση για Αρσεναλ και Τσελσι, συντριβή της Ντέρμπι
Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Λίβερπουλ κατάφερε με αντεπίθεση στο β ημίχρονο να ξεπεράσει με 5-2 το εμπόδιο της Χάβαντ και Γουότερλουβιλ και να προκριθεί στους 16 του FA Cup. Η Ντέρμπι συνετρίβη με 4-1 από την Πρέστον. Στους «16» προκρίθηκαν η κάτοχος του τροπαίου Τσέλσι, η οποία επικράτησε 2-1 της Γουίγκαν, αλλά και η Αρσεναλ που επιβλήθηκε 3-0 της Νιούκαστλ.
Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Λίβερπουλ κατάφερε με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο να ξεπεράσει με 5-2 το εμπόδιο της Χάβαντ και Γουότερλουβιλ, να αποτρέψει τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του FA Cup και να προκριθεί στους 16 του θεσμού. Στην επόμενη φάση πέρασε και η Αρσεναλ μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Νιούκαστλ, ενώ η Ντέρμπι ήταν η μοναδική ομάδα της Premier League που δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο, μετά τη συντριβή της με 4-1 από την Πρέστον.
Στους «16»προκρίθηκε καιη κάτοχος του τροπαίου Τσέλσι. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Champions League, επικράτησε 2-1 της Γουίγκαν στο «JJB» χάρη σε τέρματα των Ανελκά (53) και Ράιτ Φίλιπς (80). Για τους γηπεδούχους μείωσε στο 87 ο Σιμπιερσκί.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.