ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. Απάντηση σε Επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Σε απάντηση της από 07/06/2007 επιστολής της Ε.Κ. σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή της 06/06/2007 η διοίκηση της εταιρίας ΝEL LINES στα πλαίσια της έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού αναφέρει ότι δεν υπήρξε συζήτηση με την διοίκηση της ΑΝΕΚ. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Σε απάντηση της από 07/06/2007 επιστολής της Ε.Κ. σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή της 06/06/2007 η διοίκηση της εταιρίας ΝEL LINES στα πλαίσια της έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού αναφέρει ότι δεν υπήρξε συζήτηση με την διοίκηση της ΑΝΕΚ.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.