«Έφαγαν» τον Ολυμπιακό, έφαγαν και δείπνο την Πέμπτη οι «πράσινοι»
Πανηγυρική ατμόσφαιρα στο δείπνο που παρέθεσε την Πέμπτη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στους συμπαίκτες του, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Λίγο η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λίγο η βελτιωμένη εικόνα της ομάδας υπό τις οδηγίες του Βίκτορ Μουνιόθ και λίγο η ήττα της ΑΕΚ από το Χαϊδάρι και η διάθεση... απογειώθηκε.
Πανηγυρική ατμόσφαιρα στο δείπνο που παρέθεσε την Πέμπτη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στους συμπαίκτες του, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Λίγο η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λίγο η βελτιωμένη εικόνα της ομάδας υπό τις οδηγίες του Βίκτορ Μουνιόθ και λίγο η ήττα της ΑΕΚ από το Χαϊδάρι και η διάθεση… απογειώθηκε στην ταβέρνα της Φυλής.
Ήταν όλοι εκεί. Οι 25 παίκτες του ρόστερ, ο Βίκτορ Μουνιόθ και οι συνεργάτες του, ο Αργύρης Μήτσου και αργότερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ξεχρέωσε με αυτόν τον τρόπο το πρόστιμο που του επέβαλε η διοίκηση για την καθυστερημένη άφιξή του σε προπόνηση της ομάδας.
Αφού ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους στο δείπνο, στράφηκε στον Έκι Γκονζάλες, λέγοντας ότι ο Αργεντινός θα πρέπει να πληρώσει το επόμενο τραπέζι, καθώς έφτασε αρκετά αργοπορημένος στη Φυλή, εξαιτίας του προγράμματος αποθεραπείας που ακολουθεί στην Παιανία.
Ο Γκονζάλες ήταν ο μόνος παίκτες που μίλησε στους δημοσιογράφους: «Αυτό το δείπνο είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί ως ομάδα. Όμως, είναι μια καλή ευκαιρία να γιορτάσουμε και τη νίκη επί του Ολυμπιακού».
Ταυτόχρονα, έστειλε το μήνυμα εν όψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα: «Θέλουμε νίκες παντού, για να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία».
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά