Στις 6 Ιουνίου ξεκινά το 19ο Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα
Από τις 6 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου θα διαρκέσει το 19ο Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα που ανοίγει τις πύλες με μια μεγάλη συναυλία του Γ.Νταλάρα. Ακολουθούν Αρβανιτάκη, Αλεξίου, Πρωτοψάλτη, Χατζηγιάννης, Ίγκι Ποπ, Deep Purple, αλλά και πολλές θεατρικές παραστάσεις.
38
Συνολικά 28 εκδηλώσεις μουσικής, θεάτρου και χορού περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 19ου Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα, το οποίο ξεκινά στις 6 Ιουνίου και είναι αφιερωμένο στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο.
Με συναυλίες δημοφιλών Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως του Γ.Νταλάρα, της Ελ.Αρβανιτάκη, της Χ.Αλεξίου, της Αλ.Πρωτοψάλτη, του Μ.Χατζηγιάννη, με διήμερα αφιερώματα στην ελληνική παράδοση αλλά και με τον Ίγκι Ποπ και τους Deep Purple, το Φεστιβάλ θα προσπαθήσει το φετινό καλοκαίρι να «παντρέψει» ήχους και εικόνες σε έναν οργασμό τέχνης και πολιτισμού.
Η πολιτιστική δράση του Φεστιβάλ δεν εξαντλείται μόνο στο συναυλιακό κομμάτι: θεατρικές παραστάσεις από τα μεγαλύτερα θέατρα με σκηνοθέτες τους Κώστα Τσιάνο, Λυδία Κονιόρδου, Αντώνη Καλογρίδη και με πρωταγωνιστές την Καρυοφιλιά Καραμπέτη, την Πέμη Ζούνη, τον Γιάννη Μπέζο και το Στέλιο Μάινα, θα φιλοξενηθούν στα ανακαινισμένα θέατρα του Δήμου Βύρωνα.
Η συναυλία του Γιώργου Ντάλαρα στις 6 Ιουνίου θα ανοίξει το φετινό Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα, ενώ η μουσική από τα «Μαλαμετένια Λόγια» του Γιάννη Μαρκόπουλου θα υποδέχεται το κοινό σε όλες τις πολιτιτιστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, που θα διαρκέσει από μέχρι τις 27 Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τσαρλς Νταν μπαίνει στον κόσμο του Batman – Ολοκληρώνεται το παζλ για το sequel
- Νέο κεφάλαιο για την Apple με την αποχώρηση του Τιμ Κουκ – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον έξι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό – Οι Αρχές προειδοποιούν για νέο μεγα-σεισμό
- Στο Ηράκλειο ο Κικίλιας: Οι λιμενικοί μας κάνουν τεράστια προσπάθεια για τη διαχείριση των μεταναστατευτικών ροών
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/4): Δράση με Παναθηναϊκό στη Euroleague και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Undeclared Work in Greece Remains Above EU Average
- Κέντρικ Ναν για Βεζένκοφ: «Παίρνει βοήθεια απ’ τους πορτοκαλί…» (pic)
- Μετρό: Οι 5 σταθμοί που θα κλείνουν από σήμερα νωρίτερα λόγω έργων – Πώς θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442