Πρώτος στη λίστα των «κρύων» του Χόλιγουντ ο Μάικλ Μουρ
Μία ακόμα «διάκριση» για τον Αμερικανό σκηνοθέτη και κάτοχο βραβείου Όσκαρ Μάικλ Μουρ. Ο δημιουργός του «Fahrenheit 9/11» είναι πρώτος στην ετήσια λίστα των «κρύων» του Χόλιγουντ (Frigid 50). Ακολουθεί η «Catwoman» Χάλι Μπέρι.
Ένα ακόμα «βραβείο» κέρδισε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ. Ο δημιουργός του «Fahrenheit 9/11» είναι πρώτος στην ετήσια λίστα των «κρύων» του Χόλιγουντ (Frigid 50). Ακολουθεί η Χάλι Μπέρι.
Τη σχετική ψηφοφορία αναλαμβάνει ο δικτυακός τόπος Film Threat, γνωστός για τα μη φιλικά αισθήματα που τρέφει για τον κόσμο του Χόλιγουντ.
Μάλιστα, οι συντάκτες του Film Threat φρόντισαν να καυτηριάσουν την πληθωρική παρουσία του Αμερικανού σκηνοθέτη στη διάρκεια της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
«Καλό είναι να θυμάσαι ότι δεν γυρίζει όλος ο κόσμος γύρω από εσένα» είπαν χαρακτηριστικά.
Στη δέυτερη θέση η Χάλι Μπέρι, στην τρίτη ο διευθυντής της Walt Disney, για να ακολουθήσει ο σκηνοθέτης Νάιτ Σιάμαλαν, οι ηθοποιοί Μπεν Στίλερ και Όουεν Γουίλσον (μαζί στην πέμπτη) και η Νικόλ Κίντμαν στην έκτη θέση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας