«Ροσομπλού» και επισήμως ο Ζαγοράκης, η Μπολόνια ανακοίνωσε την απόκτησή του
Παίκτης της Μπολόνια και τυπικά είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο σύλλογος της Serie A ανακοίνωσε την απόκτηση του αρχηγού της πρωταθλήτριας Ευρώπης για τα επόμενα δύο χρόνια. «Όνειρο το campionato» είπε ο Ζαγοράκης, στις πρώτες δηλώσεις του ως «ροσομπλού».
Παίκτης της Μπολόνια και τυπικά είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο σύλλογος της Serie A ανακοίνωσε την απόκτηση του αρχηγού της πρωταθλήτριας Ευρώπης για τα επόμενα δύο χρόνια. «Όνειρο το campionato» είπε ο Ζαγοράκης, στις πρώτες δηλώσεις του ως «ροσομπλού».
«Πιστεύω ότι η Μπολόνια είναι μια μεγάλη ομάδα, η οποία χαρακτηρίζεται από σημαντική παράδοση. Επίσης, το να αγωνιστεί κανείς στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Τέλος, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο πρόεδρος Κιπολίνι. Εκτίμησα πάρα πολύ το γεγονός ότι ήρθε αεροπορικώς στην Αθήνα, προκειμένου να… κλείσει η συμφωνία» ειπε ο «Τεό».
Ο τελευταίος μήνας ήταν γεμάτος από ευχάριστα γεγονότα στην ζωή του διεθνούς μέσου. Την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Εθνική μας ακολούθησε η μετακίνησή του στο campionato, με αποτέλεσμα ο Ζαγοράκης να τονίζει, μεταξύ άλλων:
«Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν δώρο Θεού. Θέλω να προσφέρω και στην Μπολόνια. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου και θέλω να τα πάω καλά στην καινούρια μου ομάδα και σε ένα σημαντικό πρωτάθλημα όπως το ιταλικό».
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τούμπα και οι οπαδοί του τριφυλλιού «βράζουν» στα social media, με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Ράφα Μπενίτεθ και... παίκτες να είναι στο... επίκεντρο.
Η χρυσή ολυμπιονίκης στο βάδην, Αθανασία Τσουμελέκα προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, καθώς μίλησε για την ανήθικη πρόταση που της έκανε προπονητής.