Μετά τα 1.500μ η Εφεντάκη πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ και στα 800μ
Δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε δύο ημέρες πέτυχε η Εφεντάκη κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου. Μετά τα 1.500μ, σημείωσε την καλύτερη επίδοση και στα 800μ, με 2.03.60. Δυναμική επιστροφή από Μπακογιάννη, καλές εμφανίσεις από Βασδέκη, Τσάτουμα και Γκούση.
Δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε δύο ημέρες πέτυχε η Νάντια Εφεντάκη κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο στάδιο της Παιανίας.
Η αθλήτρια του Πανελληνίου που μετείχε στην 2η τελική σειρά των 800μ. τερμάτισε σε 2.03.60 και κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ το οποίο ανήκε στην Μαρία Παπαδοπούλου με 2.02.94 από τις 23 Φεβρουαρίου 2002 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Την πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, η Εφεντάκη είχε πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ και στα 1.500μ, με χρόνο 4.11.55.
Παράλληλα όμως στην Παιανία έκανε δυναμική επιστροφή η Νίκη Μπακογιάννη στο ύψος, καταφέρνοντας μάλιστα να καταλάβει την πρώτη θέση με 1.87μ., επίδοση όμως που δεν της δίνει το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο κλειστού στίβου στη Λειψία. Δεύτερη ήταν η Χοτοκουρίδου (1..85μ.) και τρίτη η Μητροπούλου (1.85μ.).
Εν τω μεταξύ καλή εμφάνιση έκανε και η Όλγα Βασδέκη στο τριπλούν. Πήρε την πρώτη θέση με άλμα 14.22μ., που είναι 7η καλύτερη επίδοση στον κόσμο.
Σε καλή κατάσταση ήταν και ο Λόύης Τσάτουμας, παίρνοντας την πρώτη θέση στο μήκος με 7.91μ., αφήνοντας δεύτερο τον Σερελή (7.78μ.).
Τέλος στα 200μ. ο Τάσος Γκούσης έκανε ατομικό ρεκόρ με 21.45.
Το όνομα του Αθηναίου Άγγελου Ευαγγέλου δεν έπαιξε για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Betsson, όμως δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Γιατί τον επέλεξε ο Λανουά
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ, απέκτησε μεγάλες διαφορές (8-14, 19-29) και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα του Ιωνικού, κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Αυστηρές περικοπές από τον νέο ιδιοκτήτη των Μπλείζερς που απαιτεί νωρίτερα τσεκ άουτ από ξενοδοχεία, μικρά συμβόλαια στους προπονητές, ενώ απαγόρευσε ακόμη και τα δωρεάν μπλουζάκια για τους οπαδούς!
Ο Σέρχιο Κόκε, μίλησε για πρώτη φορά με την αποφυλάκιση του και αναφέρθηκε στη ζωή του, το ποδόσφαιρο, αλλά και στη φυλακή στην οποία κατέληξε για υπόθεση ναρκωτικών. Επίσης αποκάλυψε ότι Netflix ενδιαφέρεται να κάνει την ιστορία του ου ταινία.