Κόντρα στην Παρί ο Ηρακλής για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Champions League βόλεϊ
Τη γαλλική Παρί θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής στα πλέι οφ του Champions League βόλεϊ των ανδρών, από τα οποία θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο εφετινό φάιναλ φορ, που θα διεξαχθεί στο Μπέλγκοροντ (Ρωσία).
Τη γαλλική Παρί θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής στα πλέι οφ του Champions League βόλεϊ των ανδρών, από τα οποία θα προκύψουν οι τρεις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο εφετινό φάιναλ φορ, που θα διεξαχθεί στο Μπέλγκοροντ (Ρωσία), στις 20 και 21 Μαρτίου.
Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί στη γαλλική πρωτεύουσα, και ο επαναληπτικός στο κλειστό γήπεδο του Ευόσμου. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των συναντήσεων δεν καθορίστηκαν ακόμη επακριβώς, ωστόσο τα ματς θα διεξαχθούν από τις 2-4 Μαρτίου 2004.
Τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια είναι, Νόλικο Μαασέικ (Βέλγιο)-Ισκρα Οντίντσοβο (Ρωσία) και Σίσλεϊ Τρεβίζο (Ιταλία)-Τουρ (Γαλλία).
Το όνομα του Αθηναίου Άγγελου Ευαγγέλου δεν έπαιξε για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Betsson, όμως δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Γιατί τον επέλεξε ο Λανουά
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ, απέκτησε μεγάλες διαφορές (8-14, 19-29) και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα του Ιωνικού, κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Αυστηρές περικοπές από τον νέο ιδιοκτήτη των Μπλείζερς που απαιτεί νωρίτερα τσεκ άουτ από ξενοδοχεία, μικρά συμβόλαια στους προπονητές, ενώ απαγόρευσε ακόμη και τα δωρεάν μπλουζάκια για τους οπαδούς!
Ο Σέρχιο Κόκε, μίλησε για πρώτη φορά με την αποφυλάκιση του και αναφέρθηκε στη ζωή του, το ποδόσφαιρο, αλλά και στη φυλακή στην οποία κατέληξε για υπόθεση ναρκωτικών. Επίσης αποκάλυψε ότι Netflix ενδιαφέρεται να κάνει την ιστορία του ου ταινία.