Η υπομονή του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου όπως φαίνεται εξαντλήθηκε. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο την Παρασκευή στην «δικέφαλη» ΠΑΕ, ζητώντας να του δοθούν εξηγήσεις για τον παραγκωνισμό του από την ομάδα.
Η υπομονή του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου όπως φαίνεται εξαντλήθηκε. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο την Παρασκευή στην «δικέφαλη» ΠΑΕ, ζητώντας να του δοθούν εξηγήσεις για τον παραγκωνισμό του από την ομάδα.
Εδώ και καιρό ο Πουρλιοτόπουλος τρέχει μόνος του στο βουνό και δεν κάνει προπόνηση με μπάλα. Μάλιστα έκανε και γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, θα εξακολουθήσω να τηρώ με συνέπεια και ευσυνειδησία τις συμβατικές μου υποχρεώσεις, σεβόμενος την ποδοσφαιρική μου ιστορία. Αναφορικά με το θέμα της δήθεν αποχής μου από τις προπονήσεις, θέλω να τονίσω ότι ήμουν παρών σε όλες τις προπονήσεις κατά χρόνο και στον τόπο, που μου όριζε κάθε φορά ο προπονητής της ομάδας. Κι όσο για την εμπλοκή μου στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ανδράλα, έχω να δηλώσω ότι ουδέποτε μου έγινε πρόταση, επίσημη ή ανεπίσημη να δοθώ ως αντάλλαγμα στην Προοδευτική» και καταλήγει:
«Τα όποια προβλήματά μου με συγκεκριμένα πρόσωπα, για τα οποία θα δρομολογήσω μετά το τέλος του πρωταθλήματος, όλες τις νόμιμες διαδικασίες ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων, τα αφήνω σε δεύτερη μοίρα, αφού για μένα προέχει η επιτυχία της ομάδας, που αγάπησα και εξακολουθώ να αγαπώ, άσχετα από την επαγγελματική μου σχέση και συνεργασία. Θα είμαι ο πρώτος που θα πανηγυρίσει την επιτυχία, που θα κάνει περήφανο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που έχει κρίση και μνήμη».
Το όνομα του Αθηναίου Άγγελου Ευαγγέλου δεν έπαιξε για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Betsson, όμως δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Γιατί τον επέλεξε ο Λανουά
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ, απέκτησε μεγάλες διαφορές (8-14, 19-29) και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα του Ιωνικού, κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Αυστηρές περικοπές από τον νέο ιδιοκτήτη των Μπλείζερς που απαιτεί νωρίτερα τσεκ άουτ από ξενοδοχεία, μικρά συμβόλαια στους προπονητές, ενώ απαγόρευσε ακόμη και τα δωρεάν μπλουζάκια για τους οπαδούς!
Ο Σέρχιο Κόκε, μίλησε για πρώτη φορά με την αποφυλάκιση του και αναφέρθηκε στη ζωή του, το ποδόσφαιρο, αλλά και στη φυλακή στην οποία κατέληξε για υπόθεση ναρκωτικών. Επίσης αποκάλυψε ότι Netflix ενδιαφέρεται να κάνει την ιστορία του ου ταινία.