Ο Ηρακλής νίκησε με 2-1 τη Λοκομοτίβ Σόφιας, σε φιλικό που έγινε την Τρίτη στο γήπεδο της Νέας Γωνιάς Χαλκιδικής. Παπαποστόλου και Καπετάνος σκόραραν για λογαριασμό του «Γηραιού».
Ο Ηρακλής νίκησε με 2-1 τη Λοκομοτίβ Σόφιας, σε φιλικό που έγινε την Τρίτη στο γήπεδο της Νέας Γωνιάς Χαλκιδικής.
Για λογαριασμό του «Γηραιού» σκόραραν ο Παπαποστόλου στο 60 και ο Καπετάνος στο 84, ενώ για τη βουλγαρική ομάδα είχε ισοφαρίσει ο Τοπούζοφ στο 65.
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν όσοι παίκτες δεν έλαβαν μέρος στο φιλικό.Οι Παναγιώτης Δρούγας, Κένεντι Μπακιρτσίογλου, Κώστας Στεφανής και Τσέζαρι Κουχάρσκι γυμνάσθηκαν μόνοι τους. Ο τελευταίος θα πάρει μέρος κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης.
Οι Παναγιώτης Λαγός και Κώστας Καπετάνος συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κελπέκης, Νατσούρας, Παπαζαχαρίας, Σνάουτσερ, Γεροντίδης, Κιάσσος, Πουρσανίδης, Διαμαντίδης, Δουλγέρογλου, Παπαποστόλου, Παντελής Καπετάνος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Μίλσεν (δοκιμαζόμενος), Διλμπέρης, Γιώργος Νέκος, Παπαζούδης, Σεμιρτζίδης, Κουκουλέκης.
Το όνομα του Αθηναίου Άγγελου Ευαγγέλου δεν έπαιξε για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Betsson, όμως δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Γιατί τον επέλεξε ο Λανουά
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ, απέκτησε μεγάλες διαφορές (8-14, 19-29) και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα του Ιωνικού, κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Αυστηρές περικοπές από τον νέο ιδιοκτήτη των Μπλείζερς που απαιτεί νωρίτερα τσεκ άουτ από ξενοδοχεία, μικρά συμβόλαια στους προπονητές, ενώ απαγόρευσε ακόμη και τα δωρεάν μπλουζάκια για τους οπαδούς!
Ο Σέρχιο Κόκε, μίλησε για πρώτη φορά με την αποφυλάκιση του και αναφέρθηκε στη ζωή του, το ποδόσφαιρο, αλλά και στη φυλακή στην οποία κατέληξε για υπόθεση ναρκωτικών. Επίσης αποκάλυψε ότι Netflix ενδιαφέρεται να κάνει την ιστορία του ου ταινία.