Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, οπότε και θα υπάρξει η εκδίκαση της υπόθεσης, απέκτησε το δικαίωμα χρήσης του Ιβανώφειο η ομάδα μπάσκετ του Αρη, που κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της απόφαση του Ηρακλή για έξωση των «κιτρινόμαυρων».
Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της απόφασης του ΓΣ Ηρακλής αναφορικά με την έξωση του Αρη από το Ιβανώφειο κατέθεσε την Τρίτη στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η ΚΑΕ Αρης, αποκτώντας μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, οπότε και θα υπάρξει η εκδίκαση της υπόθεσης, το δικαίωμα χρήσης του γηπέδου.
Παράλληλα, από την ΚΑΕ Αρης κατατέθηκε μήνυση για αυτοδικία και αδικαιολόγητη χρήση βίας κατά του προέδρου του ΓΣ Ηρακλή, Νίκου Παναγόπουλου.
«Σεβόμαστε την απόφαση, ωστόσο θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα για να εξασφαλίσουμε την ορθότητας της απόφασης μας» υπογράμμισε ο διοικητικός επικεφαλής των «κυανόλευκων» αναφορικά με τη σημερινή εξέλιξη.
Καταλήγοντας ο κ. Παναγόπουλος ανέφερε πως αύριο θα κατατεθεί από τον Ηρακλή αγωγή έξωσης κατά του Αρη με το αιτιολογικό της μη τήρησης συμβατικών υποχρεώσεων από τους «κίτρινους».
Το όνομα του Αθηναίου Άγγελου Ευαγγέλου δεν έπαιξε για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Betsson, όμως δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Γιατί τον επέλεξε ο Λανουά
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ, απέκτησε μεγάλες διαφορές (8-14, 19-29) και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα του Ιωνικού, κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Αυστηρές περικοπές από τον νέο ιδιοκτήτη των Μπλείζερς που απαιτεί νωρίτερα τσεκ άουτ από ξενοδοχεία, μικρά συμβόλαια στους προπονητές, ενώ απαγόρευσε ακόμη και τα δωρεάν μπλουζάκια για τους οπαδούς!