Προληπτική ιατρική φροντίδα σε κατοίκους μικρών νησιών
Μυτιλήνη: Τους Φούρνους, τη Θύμαινα, τα Ψαρά και τον Αη Στράτη, θα επισκεφθεί 10-18 Μαΐου, 20μελής ομάδα ιατρών και νοσηλευτών εθελοντών του Σωματείου Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής "Ανοιχτή Αγκαλιά", προκειμένου να προσφέρει ιατρική προληπτική φροντίδα στους κατοίκους των μικρών νησιών.
Μυτιλήνη: Τους Φούρνους, τη Θύμαινα, τα Ψαρά και τον Αη Στράτη, θα επισκεφθεί 10-18 Μαΐου, 20μελής ομάδα ιατρών και νοσηλευτών εθελοντών του Σωματείου Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», προκειμένου να προσφέρει ιατρική προληπτική φροντίδα στους κατοίκους των μικρών νησιών.
Οι εθελοντές ιατροί και νοσηλευτές πραγματοποιούν προληπτικές ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και συμβουλευτική ομάδα για γονείς και δασκάλους και ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο οποίο θα διανεμηθούν δώρα στα παιδιά.
Πηγή: ΜΠΕ
health.in.gr
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
- Πώς η κουλτούρα και τα social media γίνονται ο «Δούρειος Ίππος» της ακροδεξιάς
- Γερμανία: Υπέρ της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος τέσσερις στους πέντε πολίτες
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442