Το BBC αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα για την εκρηκτική εμφάνιση στη Eurovision
Η Ελένη Φουρέιρα δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη. Η εκρηκτική εμφάνιση στη Eurovision που αποθέωσε το BBC.
Εκστασιασμένοι με την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο BBC, αποθεώνοντας την τρίτη παρουσία της στη σκηνή της Eurovision.
Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε για τρίτη φορά στη σκηνή της Eurovision το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας και έκλεψε αβίαστα τις εντυπώσεις με τη σκηνική παρουσία και την ενέργειά της.
Μέσα από ένα άκρως εντυπωσιακό act, η Ελένη Φουρέιρα ερμήνευσε το «Fuego», ένα κομμάτι που είχε χαρίσει στην Κύπρο τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision το 2018.
Η ξεχωριστή διασκευή με την εκρηκτική χορογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη, με το BBC να αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα για την εμφάνισή της.
«Η απίστευτη Ελένη Φουρέιρα φέρνει τη φωτιά στη Eurovision» έγραψε χαρακτηριστικά το BBC σε ένα ποστ στο Instagram που συνοδεύεται από ένα μικρό απόσπασμα με την εμφάνιση της τραγουδίστριας στη σκηνή.
View this post on Instagram
Ποιοι θα βρεθούν τελικό στη Eurovision
Να θυμίσουμε πως η Silia Kapsis που εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.
Από τις 15 χώρες που διαγωνίστηκαν στον α΄ ημιτελικό, 10 χώρες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον τελικό του Σαββάτου.
Οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision, προέκυψαν κατά 100% από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Από τις Big 5, εμφανίστηκαν και ψήφισαν απόψε η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία. Και οι τρεις χώρες προκρίνονται απευθείας στον τελικό της 11ης Μαΐου.
Σερβία
Πορτογαλία
Σλοβενία
Ουκρανία
Λιθουανία
Φινλανδία
Κύπρος
Κροατία
Ιρλανδία
Λουξεμβούργο
Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι αναμένεται να εμφανιστεί στην τρίτη θέση του δεύτερου ημιτελικού, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου. Τη σκηνική παρουσία στο τραγούδι «ZARI» επιμελήθηκε ο δημιουργικός διευθυντής Φωκάς Ευαγγελινός ενώ τη χορογραφία και το movement direction (κίνηση), ο Majnoon (Mecnun Giasar).
- Ιράν: Ξεπέρασαν τις 2.400 οι νεκροί πολίτες – Κινδυνεύει με εκτέλεση ο διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Σαράντος Καργάκος: Τ’ Αρχαία μάς πέφτουνε βάρος
- Φοινικούντα: Ενώπιον της ανακρίτριας ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
- Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Πειραιά
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
- Γιώργος Βασιλείου: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου
- Συνελήφθη 22χρονος – Έτρεχε με 167 χλμ στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442