Καλλίγραμμο κορμί, ατελείωτα πόδια και πανέμορφο πρόσωπο. Η Bojana Krsmanovic από τη Σερβία τα έχει όλα.
Το μοντέλο είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο της μόδας, αφού έχει λάβει μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιρειών, ενώ ήταν και η πρώτη γυναίκα από τη Σερβία που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated.
Η 30χρονη καλλονή ζαλίζει το Instagram με τις εντυπωσιακές της φωτογραφίες και τις σέξι πόζες της.
Κατάγεται από το Βελιγράδι και βλέπει τον κόσμο από τα 1,80 μέτρα, με τις αναλογίες της να είναι εντυπωσιακές.
Μεγάλωσε σε μια οικογένεια που δεν ήταν άνετη οικονομικά και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο όταν ήταν μόλις 14 ετών για να βοηθήσει με τα χρήματα. Η ίδια γνωρίζει επίσης καράτε. Ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες επειδή οι συμμαθητές της την κορόιδευαν με το ύψος και την αδύνατη σιλουέτα της και ήθελε να νιώσει καλύτερα. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Megatrend στο Τμήμα Επιχειρηματικών Σπουδών.
Στις αναρτήσεις της ποζάρει συχνά με μαγιό και κοιτά τον φωτογραφικό φακό όλο υποσχέσεις, αναστατώνοντας ευχάριστα τους followers της.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας