Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυνηγός φαντασμάτων μίλησε με πνεύμα και του είπε «να φύγει αμέσως»

Κυνηγός φαντασμάτων μίλησε με πνεύμα και του είπε «να φύγει αμέσως»

Στο βίντεο, μιλάει στα φαντάσματα που βρίσκονται στο παρεκκλήσι, ενώ στο μηχάνημα αναβοσβήνει ένα πράσινο φως

Το κυνήγι φαντασμάτων τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια διαδεδομένη απασχόληση σε όλο τον κόσμο. Μεγάλο μέρος αυτού οφείλεται στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Ghost Hunters», στην οποία οι πρωταγωνιστές αποφασίζουν να ερευνήσουν το θέμα αλλά δεν βρίσκουν κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει την ύπαρξη φαντασμάτων.

Σε αντίθεση με τους Jason Hawes και Grant Wilson, ο Andy Pollard όχι μόνο βρήκε φαντάσματα αλλά συνομίλησε και μαζί τους.

Γνωστός ως «γητευτής των φαντασμάτων του Γιόρκσαϊρ», ο Άγγλος μοιράστηκε βίντεο και ηχητικό υλικό που, όπως λέει, αποδεικνύει ότι υπάρχουν πνεύματα παγιδευμένα στο παρεκκλήσι ενός ερειπωμένου μοναστηριού στο Λιντς. Μάλιστα, στο μικρό κλιπ ακούγεται μια φωνή να του λέει να «βγει έξω».

Ο Andy Pollard επισκέφθηκε πρόσφατα το Kirkstall Abbey και για την έρευνα του πήγε εξοπλισμένος με έναν μετρητή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων Safe Range EMF ή «μετρητή Κ2», ο οποίος είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που ανιχνεύει ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF).

Στο βίντεο, που δημοσίευσε στο YouTube, τον βλέπουμε να μιλάει στα πιθανά πνεύματα που βρίσκονται στο παρεκκλήσι, ενώ στο μηχάνημα αναβοσβήνει ένα πράσινο φως.

«Βγες έξω»

«Ποτέ, μα ποτέ, δεν έχω κάνει τόσο δυνατή επαφή και τόσο σταθερή όσο τώρα. Και δεν υπάρχει τίποτα εδώ μέσα, ούτε καλώδια, ούτε ηλεκτρισμός, τίποτα», λέει ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ρωτάει αν το «φάντασμα» είναι εντάξει με την παρουσία του εκεί και λαμβάνει κι άλλα πράσινα φώτα στον μετρητή. Όταν ζητάει από το πνεύμα να έρθει να του μιλήσει, ακούγεται μία φωνή που απαντά: «Βγες έξω. Δεν μας αρέσει αυτό».

Μιλώντας στο LeedsLive για τη συνάντησή του με τα φαντάσματα, ο Pollard ανέφερε: «Έφτασα στα μέσα του απογεύματος, οπότε είχε ακόμα φως. Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο Αββαείο. Μετά από μια σύντομη βόλτα στους χώρους του άρχισα την έρευνά μου στο Chapel House. Εδώ είχα την τύχη να καταγράψω μερικές από τις ισχυρότερες αποκρίσεις Κ2 που έχω καταγράψει ποτέ. Αμέσως άρχισαν οι αποκρίσεις και ήταν πραγματικά ισχυρές, αυτό είναι περίεργο γιατί πολλές φορές κατά την έρευνα καταγράφω πολύ λίγη ή καθόλου δραστηριότητα στο Κ2. Οι ενδείξεις ήταν ασυνήθιστες, καθώς δεν υπήρχε τίποτα στο παρεκκλήσι που θα μπορούσε να τις επηρεάσει».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024